Skoči do sadržaja

Svi sadržaji i fotografije objavljene na webu Agencije za znanost i visoko obrazovanje vlasništvo su Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Pri objavi i prezentiranju materijala preuzetih s ovog weba obavezno je navesti izvor i objaviti link na web Agencije za znanost i visoko obrazovanje (pr. preuzeto s www.azvo.hr).

Bilo kakvo reproduciranje ili distribucija slika i tekstova sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe dozvoljeno je samo uz prethodno pismeno odobrenje vlasnika autorskih prava.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje nastoji informacije na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima odgovornost za istinitost i potpunost istih kao niti za sadržaj stranica vanjskih linkova.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem linka s ovog weba.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.