Skoči do sadržaja
Dvodnevni seminar  Osiguranje kvalitete studijskih programa: Praćenje i vrednovanje u visokom obrazovanju  održat će se 14. i 15. siječnja 2008.  godine u  Hotelu Dubrovnik, dvorana Ban 1, Zagreb, Gajeva 1.

Ovaj seminar namjenjen je ustanovama  visokog obrazovanja odnosno osobama na ustanovama koje se bave razvojem studijskih programa i /ili osiguranjem kvalitete, a organiziran je u sklopu CARDS 2003 projekta „Jačanje Agencije za znanost i visoko obrazovanje u njezinoj ulozi osiguranja kvalitete te razvoj pratećeg informacijskog sustava“.

Seminar će voditi Philipp Pohlenz, voditelj Odjela za osiguranje kvalitete na Sveučilištu u Postdamu u Njemačkoj, gdje ujedno i predaje na Odjelu za ekonomiju i duštvene znanosti. Gospodin Pohlenz studirao je sociologiju, geografiju i povijest na Sveučilištu u Hamburgu, gdje je završio i magisterij iz sociologije. U svom doktoratu bavi se pravovaljanošću i pouzdanošću podataka iz studentskih anketa.

Seminar će se održati na engleskom jeziku.

Pozivamo Vas ovom prilikom da se pridružite na ovom seminaru i da poziv proslijedite zainteresiranim kolegama. Broj sudionika seminara ovaj je put ograničen na 70 sudionika, stoga vas molimo da požurite s prijavama.

Više informacija o programu seminara i  načinu prijave možete naći na linkovima:

QA Programme Level program preliminarn

HEI QA Programme level prijava

Datum objave: 2. sječnja 2008. godine