Skoči do sadržaja

Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu objavila je treći pozivni natječaj u sklopu programa Tempus IV, na sljedećoj web stranici: http://eacea.ec.europa.eu/tempus/funding/2009/call_eacea_28_2009_en.php

Temeljni cilj ovog pozivnog natječaja jest promovirati multilateralnu suradnju između institucija visokog obrazovanja, državnih i javnih institucija te organizacija iz Europske Unije i zemalja partnera u programu Tempus, uz usredotočivanje na reformu i modernizaciju visokog obrazovanja.

Prijavni obrasci moraju biti sastavljeni na engleskom, francuskom ili njemačkom jeziku, uz korištenje elektronskog obrasca posebno dizajniranog u ovu svrhu, a koji će uskoro biti na raspolaganju na sljedećoj web stranici: http://eacea.ec.europa.eu/tempus/index_en.php.

U potpunosti pravilno ispunjeni obrasci za Zajedničke projekte i Strukturalne mjere moraju biti poslani najkasnije do 9. ožujka 2010. godine u 12:00 (podne).

Napomena: institucije iz Republike Hrvatske moći će sudjelovati samo ukoliko osiguraju vlastita sredstva (on self-financing basis).

Razlog ovoj odluci je nadolazeći ulazak Republike Hrvatske u program cjeloživotnog učenja.

Datum objave: 1. prosinca 2009. godine