Skoči do sadržaja
Zadovoljstvo nam je uputiti Vam poziv na info dan koji će se u sklopu Tempus projekta WBC Virtual Manufacturing Network: Fostering an Integration of the Knowledge Triangle,) održati u srijedu 30. lipnja 2010. godine u 12:00 u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu,  Zvonimirova 8, soba 304. Više o samom projektu možete doznati ovdje: http://www.wbc-vmnet.rs.

Cilj info dana je predstaviti rezultate i aktivnosti Centra za suradnju i edukaciju osnovanog  na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci u sklopu gore navedenog projekta te rezultate Tempus projekta Opening University towards Society: Linking Education-Research-Innovation. Poslovnoj zajednici također će biti zanimljivo predstavljanje Europske poduzetničke mreže u Hrvatskoj i Istraživanja u korist malih i srednjih poduzeća od strane Hrvatskog instituta za tehnologiju (HIT).

U cilju što bоlje organizacije događaja molimo Vas da potvrdite svoje sudjelovanje na skupu do ponedjeljka 28. lipnja 2010. godine do 14:00,  na mail hrvoje.matakovic@unizg.hr (ime, prezime, institucija). 

Datum objave: 18. lipnja 2010. godine