Skoči do sadržaja
Nakon što je Upravni odbor European Regional Economic Forum Network (EREF) Agenciju za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) proglasio primjerom dobre prakse u implementaciji sustava osiguravanja kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju, značajno priznanje za naš rad ovih je dana pristiglo i iz Mreže agencija za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju središnje i istočne Europe  (Network of Central and Eastern European Quality Assurance Agencies in Higher Education – CEEN).

Naime, na generalnoj skupštini CEEN-a, održanoj 28. svibnja 2010. godine u Sofiji u Bugarskoj,  ravnateljica AZVO prof.dr.sc. Jasmina Havranek izabrana je za člana Upravnog odbora ove međunarodne mreže agencija za osiguravanje kvalitete.

AZVO je punopravni član CEEN-a od travnja 2008. godine, a ta organizacija trenutačno broji 21 članicu s primarnim ciljem razmjene iskustava u procesima osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju, zatim preporuke eksperata, proaktivne uloge u izgradnji i harmonizaciji Europskog prostora visokog obrazovanja (EHEA), poticanje projekata za apliciranje u EU fondovima, itd.

Datum objave: 1. lipnja 2010. godine