Skoči do sadržaja

U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje, dana 27. svibnja 2008. g., održan je sastanak s čelnicima trinaest visokih učilišta koja su uključena u plan vanjskog vrednovanja za 2008. g.

Sastanak su vodili prof. dr. sc. Jasmina Havranek, ravnateljica agencije i prof. Frano Parać, predsjednik Nacionalnog vijeća za visoko obrazovanje.

Sastanku su prisustvovali dekani, odnosno prodekani svih četiriju Medicinskih fakulteta u RH, svih četiriju Pravnih fakulteta u RH, Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i Kemijsko tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Na sastanku su također sudjelovali članovi povjerenstva zaduženog za izradu dokumenata koji služe u postupku vrednovanja visokih učilišta, a u njihovo ime nazočnima se obratio predsjednik povjerenstva, prof. dr. sc. Antonije Dulčić.

Tijekom sastanka raspravljena su pitanja i nedoumice vezano uz izradu samoanaliza visokih učilišta, dogovoren je krajnji rok za dostavu samoanaliza te definirani preliminarni termini posjeta navedenim visokim učilištima koje bi se trebale održati tijekom listopada i studenog 2008. g.

Datum objave: 6. lipnja 2008.g.