Skoči do sadržaja

Seminar pod nazivom  „Strateško planiranje za ustanove visokog obrazovanja – Od zdravog razuma i strateškog planiranja do organizacijske strategije“ (From common sense and strategic planning to organizational strategy) održat će se u utorak 29. travnja 2008. godine u Dvorani Ban 1 Hotela Dubrovnik u Zagrebu.

Seminar će voditi prof. Mitja Tavčar izvanredni profesor na Fakultetu organizacijskih znanosti u Kranju, Ekonomskom fakultetu u Ljubljani, Ekonomsko-poslovnog fakulteta u Mariboru, Fakulteta za menadžment u Kopru i Fakulteta društvenih znanosti u Ljubljani s dugogodišnjim predavačkim i konzultantskim iskustvom u području strateškog upravljanja, upravljanja neprofitnih organizacija i upravljanja organizacija znanja.

S obzirom na visoki stupanj interaktivnosti koji se očekuje na ovom seminaru – uz nekoliko praktičnih radionica na kojima ce polaznici seminara u manjim radnim grupama razvijati organizacijske strateške planove, broj sudionika seminara je ograničen na 25.

Seminar se organizira unutar CARDS 2003 projekta „Jačanje Agencije za znanost i visoko obrazovanje u njezinoj ulozi osiguranja kvalitete te razvoj pratećeg informacijskog sustava“. 

Program seminara (doc.)

Datum objave: 28. travnja 2008. godine