Skoči do sadržaja

U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje i CARNet-a u petak, 29. svibnja 2009. godine od 10 do 12 sati, održat će se videokonferencija na temu: Novi sustav upisa na visoka učilišta u RH na kojoj će prof.dr.sc. Vedran Mornar, dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i Igor Drvodelić, u ime Središnjeg prijavnog ureda pri Agenciji za znanost i visoko obrazovanje  upoznati predstavnike visokih učilišta s načinom prijava na studijske programe koji će se primjenjivati od 2010. godine.

Na videokonferenciji koja će se istovremeno održati u Zagrebu (Veterinarski fakultet), Varaždinu (Fakultet organizacije i informatike), Slavonskome Brodu (Strojarski fakultet), Puli (Sveučilište Jurja Dobrile), Rijeci (Tehnički fakultet), Zadru (Sveučilište u Zadru), Splitu (Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje), Osijeku (Elektrotehnički fakultet), Dubrovniku (Sveučilište u Dubrovniku), Kninu (Veleučilište Marko Marulić), Požegi (Veleučilište), Gospiću (Odsjek za učiteljski studij) i Vukovaru (Veleučilište Lavoslav Ružička) sudjelovat će predstavnici visokih učilišta u navedenim gradovima.

Svi ostali zainteresirani moći će videokonferenciju pratiti na linku:
http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=680

Snimka videokonferencije bit će objavljena na MoD portalu na
linku: http://mod.carnet.hr/.

Svi koji će videokonferenciju pratiti putem Interneta, moći će tijekom prijenosa postavljati pitanja putem e-mail adrese: spu@azvo.hr.