Skoči do sadržaja
U sklopu vrednovanja Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dana 2., 3. i 4. lipnja 2008. g. održan je posjet navedenom visokom učilištu.

Posjet učilištu obavili su članovi peteročlanog stručnog povjerenstva zaduženog za vrednovanje navedenog fakulteta u čiji je sastav, među ostalim, uključen jedan član iz inozemstva, jedna studentica i jedan član koji je dobar poznavatelj sustava osiguranja kvalitete, a koji je ujedno i predsjednik povjerenstva. Uz povjerenstvo, kao koordinatorica posjete navedenom učilištu, sudjelovala je i djelatnica Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Tijekom trodnevnog posjeta vrednovanom fakultetu održani su sastanci s upravom fakulteta, radnom grupom zaduženom za izradu samoanalize visokog učilišta, predsjednikom Odbora za kvalitetu te voditeljima pojedinih studijskih programa.  Članovi povjerenstva imali su priliku prisustvovati nastavi, a održan je i sastanak s predstavnicima studenata te obavljen obilazak fakultetskih zavoda, predavaonica, laboratorija, knjižnice, informatičke službe itd.

Na završnom sastanku povjerenstvo je izvijestilo upravu fakulteta o glavnim nalazima do kojih je došlo proučavanjem samoanalize i tijekom obavljene posjete. U tijeku je izrada završnog izvješća stručnog povjerenstva koje će se, nakon što bude dovršeno, uputiti fakultetu na očitovanje i potom Nacionalnom vijeću za visoko obrazovanje na razmatranje i konačnu ocjenu.

Datum objave: 6. lipnja 2008.g.