Skoči do sadržaja
dm

Priručnik „Državna matura 2010./2011. i prijave za upis na studijske programe“, koji je Agencija za znanost i visoko obrazovanje priredila u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa, Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom CARNet, dostupan je javnosti u elektronskom izdanju od četvrtka, 18. studenoga 2010. godine  na internetskim stranicama AZVO-a, Studij.hr-a te na www.postani-student.hr.

Ovaj priručnik, čiji je cilj učenike i buduće studente temeljito pripremiti za postupke prijava i polaganja ispita državne mature te prijava za upis na studijske programe, nudi mnoštvo korisnih informacija koje će cjelokupni postupak kandidatima učiniti lakšim.

U priručniku je pojašnjeno tko, kada, zašto i kako polaže ispite državne mature, opisan je cjelokupan proces prijava ispita državne mature i prijava za upis na studijske programe, a koje se odvijaju putem internetske stranice www.postani-student.hr.

Pojašnjeno je zašto je izuzetno važno kontinuirano pratiti internetsku stranicu www.postani-student.hr, a na kraju publikacije nalazi se kalendar sa svim datumima i rokovima vezanim za prijavu i polaganje ispita državne mature te prijavu studijskih programa.

Priručnik ‘Državna matura 2010./2011. i prijave za upis na studijske programe’ možete pročitati ovdje.