Skoči do sadržaja

Agencija za znanost i visoko obrazovanje u akademskoj godini 2010./2011. provodi postupak reakreditacije sljedećih institucija:
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu; Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu; Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci; Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; Sveučilište u Dubrovniku, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju; Sveučilište u Zadru, Odjel za ekonomiju; Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu Sveučilišta u Zagrebu; Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, Sveučilišta u Rijeci.

U tu svrhu navedena visoka učilišta posjetit će stručno povjerenstvo. Ako želite napisati svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije www.azvo.hr/komentari do 18. ožujka 2011.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije Vašega visokog učilišta.