Skoči do sadržaja

Inicijativa za visoko obrazovanje za Jugoistočnu Europu (HEISEE – Higher Education Initiative for Southeastern Europe) bit će predstavljena 16. listopada 2012. godine u Zagrebu u malom predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Projekt će predstaviti pokretači inicijative: The University of Georgia – Institute for Higher Education, Institut za društvena istraživanja u Zagrebu – Centar za istraživanje i razvoj obrazovanja, Agencija za znanost i visoko obrazovanje i Institut za razvoj obrazovanja. Predstavljanje Inicijative održat će se od 10.00 do 10.30 sati u malom predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Inicijativa za visoko obrazovanje za Jugoistočnu Europu (HEISEE) dovodi i ugledne predavače prof. dr. Sheilau Sluaghter i prof. dr. Roberta Toutkoushiana.

Prof. dr. Sheila Slaughter održat će tom prigodom predavanje „Akademski kapitalizam i nova ekonomija – tržište, država i visoko obrazovanje“, a prof. dr. Robert Toutkoushiana radionicu „Kako upravljati reformom financiranja visokog obrazovanja u Hrvatskoj?“.

Sudjelovanje je moguće potvrditi putem registracije na http://www.stipendije.info/hr/sajam/o_sajmu/popratni_program_sajma_2012.