Skoči do sadržaja

Dana 13. prosinca 2012. godine održat će se konferencija i okrugli stolovi na temu donošenja politika na temelju dokaza u obrazovanju koje zajednički organiziraju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Europska zaklada za stručnu izobrazbu (ETF). Ova će se događanja održati u multimedijalnoj dvorani (prizemlje) Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, Zagreb.

Konferencija i okrugli stolovi se nadovezuju na prethodna događanja ETF-a o razvoju javnih politika u obrazovanju na temelju dokaza, ali će se ovom prilikom predstaviti i najnovije inicijative u tom području. Raspravljat će se o različitim aspektima korištenja dokaza za razvoj politike, uključujući i pristup podacima, raspoloživim resursima za njihovo prikupljanje, političkom i ekonomskom okruženju, i ulogama različitih institucija. Također, željeli bi podijeliti iskustvo ključnih organizacija u području obrazovanja u Hrvatskoj i raspraviti relevantne inicijative u području kreiranja javnih politika na temelju dokaza.

Prijave za sudjelovanje na konferenciji zaprimaju se do 29. studenoga 2012. godine putem adrese ei@mzos.hr .

Radni jezici događanja su hrvatski i engleski. Budući da neće biti osigurano simultano prevođenje, od sudionika se očekuje minimalno pasivno znanje engleskog jezika.

Program

Prijavni obrazac