Skoči do sadržaja

Prva radionica Inicijative za visoko obrazovanje za Jugoistočnu Europu (HEISEE – Higher Education Initiative for Southeastern Europe): Pristupi strateškom financiranju visokogobrazovanja – višestruke perspektive

Agencija za znanost i visoko obrazovanje sa zadovoljstvom najavljuje prvu radionici Inicijative za visoko obrazovanje za Jugoistočnu Europu (HEISEE – Higher Education Initiative for Southeastern Europe) koja će, se pod nazivom Pristupi strateškom financiranju visokog obrazovanja – višestruke perspektive, održati od 4. do 6. lipnja 2013. godine u Zagrebu.

Inicijativa za visoko obrazovanje za Jugoistočnu Europu, u kojoj kao partner sudjeluje i Agencija za znanost i visoko obrazovanje, teži ojačati kapacitete institucija u regiji koje se bave visokim obrazovanjem povezujući domaće i međunarodne stručnjake.

Više o ovom projektu možete saznati na mrežnima stranicama http://www.heisee.org/about/

Kako je definiranje strateškog financiranja visokog obrazovanja jedno od ključnih i aktualnih pitanja politike visokog obrazovanja, upravo je ova tema odabrana kao predmet analize prve radionice HEISEE inicijative koju zajednički provode hrvatski i američki partneri.

Cilj ove radionice je ojačati kapacitete strateškog financijskog upravljanja čelnika, odnosno lidera u području visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj te raspraviti i predložiti strategije za unapređenje financijskog upravljanja u institucijama visokog obrazovanja, kao i razviti sustave prikupljanja neophodnih podataka vezanih uz znanstvenu djelatnost visokih učilišta, a u svrhu unapređenja strateškog financijskog upravljanja.

Službeni jezik radionice je engleski.

Više informacija:

HEISEE info

HEISEE announcement

Agenda 1. HEISEE radionice u Zagrebu
Lokacija

Prijavni obrazac