Skoči do sadržaja

2. Europski dan poslova, EURES sajam, održat će se 21. ožujka 2014. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Europski dan poslova organizira se s ciljem povećanja mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i razmjene informacija, usklađivanja ponude i potražnje te stvaranja partnerskih odnosa među svim dionicima tržišta rada.

Prilika je to za susret svih dionika na tržištu rada, s posebnim naglaskom na poslodavce i mlade tražitelje zaposlenja u sektoru ugostiteljstva i turizma koji mogu ostvariti izravnu komunikaciju. Sajam ima i međunarodnu dimenziju te posjetiteljima pruža priliku za razgovor s EURES savjetnicima iz ostalih država članica Europske unije.

Ove će godine, putem interneta, biti omogućen izravan video prijenos prezentacije Vaš prvi EURES posao kao i online razgovor s EURES savjetnicima iz drugih država članica. Tijekom događaja, predviđena je i organizacija praćenja prezentacija i online razgovora s EURES savjetnicima u svim hrvatskim Centrima za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK).