Skoči do sadržaja

Druga međunarodna HEIC 2014 konferencija pod nazivom „Kvaliteta i upravljanje u visokom obrazovanju: Strategija i konkurentnost“ (Quality & Governance in Higher Education Conference : Strategy & Competitiveness) održat će se 8. i 9. svibnja u Dubrovniku. Konferenciju organiziraju Agencija za znanost i visoko obrazovanje i Zagrebačka škola ekonomije i managementa.

Cilj je konferencije okupiti profesionalce iz najboljih poslovnih škola u svijetu i potaknuti zajedničku raspravu. Tijekom dvodnevne konferencije raspravljat će se o strategijama za konkurentnost, održivom financiranju, kvaliteti te utjecaju tehnologije na obrazovni proces. Uz ravnateljicu AZVO-a, prof. dr. sc. Jasminu Havranek i dekana ZŠEM-a, dr. sc. Đuru Njavru, predavanje će održati i Hongjoo Hahm, voditelj Ureda Svjetske banke u Hrvatskoj, Larry Moneta sa Sveučilišta Duke i drugi govornici.

U sklopu konferencije će se održati i radionica The new 2013 AACSB Accreditation Standards; Eligibility Criteria and Accreditation Process koju će voditi Lucienne Mochel iz AACSB Internationala (The Association to Advance Collegiate School of Business) i Kjell R. Knudsen sa Sveučilišta u Minnesoti (Labovitz School of Business and Economics).

Više informacija potražite na poveznici: http://uniconference.com/index.php/en/

qig