Skoči do sadržaja

U suradnji s Europskom komisijom i uz potporu Central European Initiative Cooperation Fund-a, Visoka škola za poslovanje i upravljanje Baltazar Adam Krčelić i Knowledge Economy Network (KEN), organiziraju seminar pod nazivom “Enterpreneurship Education and Training in CEI Countries for the 21st Century” koji će se održati od 6. do 11. travnja u Zaprešiću.

Jedan od glavnih izazova s kojima se suočava većina država je modernizacija obrazovnog sustava. Javlja se potreba da studenti usvoje određena znanja i vještine kako bi bili konkurentni, a to su prvenstveno kreativnost, inovativnost i poduzetničke vještine.

Seminar pod nazivom Enterpreneurship Education and Training in CEI Countries for the 21st Century usmjeren je na područje poduzetničkog obrazovanja za izgradnju gospodarstva utemeljnog na znanju. Bit će to prilika za sve zainteresirane da se uključe u raspravu o načinima i metodama obrazovanja u području poduzetništva, s posebnim fokusom na poslovne škole.

Cilj je seminara odgovoriti na pitanja što podučavati i kako to činiti, koje su poželjene poduzetničke kompetencije (definirat će ih sami poduzetnici) te modernizacija poduzetničkog obrazovanja. Uz prezentacije uglednih stručnjaka iz relevantnih područja, sudionici će imati priliku upoznati se i s primjerima dobre prakse u tom području.
Letak seminara