Skoči do sadržaja

Sukladno Planu reakreditacije visokih učilišta u akademskoj godini 2013./2014., reakreditacija visokih učilišta u RH iz područja društvenih i humanističkih znanosti provodit će se tijekom ožujka, travnja i svibnja 2014. godine.

U razdoblju od 17. do 21. ožujka, stručna povjerenstva će posjetiti sljedeće fakultete Sveučilišta u Zagrebu: Filozofski fakultet Družbe Isusove, Hrvatski studiji, Katolički bogoslovni fakultet, Kineziološki fakultet i Učiteljski fakultet. Na Sveučilištu u Splitu, postupak reakreditacije u ožujku će obuhvatiti Katolički bogoslovni fakultet, Kineziološki fakultet te Učiteljski fakultet. U navedenom razdoblju, provest će se i reakreditacija Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, zatim Veleučilišta u Požegi, Veleučilišta u Karlovcu, Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Veleučilišta u Rijeci te Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

Tijekom travnja i svibnja postupak reakreditacije provodit će se na ostalim visokim učilištima u RH iz područja društvenih i humanističkih znanosti, što će biti najavljeno na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje.