Skoči do sadržaja
Posjet zamjenika ministra uprave RH g. Pičuljana

Zamjenik ministra uprave, dr. sc. Zoran Pičuljan, u srijedu, 26. ožujka, posjetio je Agenciju za znanost i visoko obrazovanje.

Zamjenik ministra uprave održao je sastanak s ravnateljicom, prof. dr. sc. Jasminom Havranek i načelnicima svih odjela Agencije. Tom su prilikom, predstavnici Agencije detaljnije upoznali dr. sc. Pičuljana s radom AZVO-a, djelokrugom svakog od odjela, dosadašnjim postignućima i planovima u sljedećem razdoblju.

Ministarstvo uprave, čija je zadaća trajno unapređenje sustava javne uprave radi osiguranja i zaštite javnog interesa, prepoznalo je Agenciju za znanost i visoko obrazovanje kao instituciju čiji je doprinos osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju vrlo značajan.

Nakon posjeta Agenciji, zamjenik ministra dr. sc. Pičuljan zahvalio je ravnateljici i djelatnicima Agencije na trudu i sustavnom radu u cilju unapređenja hrvatskog visokog obrazovanja i znanosti. „Nadam da ćemo i u drugim područjima, osobito javne uprave, koristiti vaše znanje i iskustvo“, dodao je nakon održanog sastanka.