Skoči do sadržaja

Radionica „Jasno i glasno – odnosi s javnošću i partnerima“ održana je u srijedu, 2. travnja u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Radionica je bila namijenjena istraživačima i svima koji žele unaprijediti vještine komuniciranja s potencijalnim partnerima, medijima i javnošću. Sudionici su tako imali prilike saznati kako pronaći najučinkovitije kanale prema investitorima te kako im u tome mogu pomoći društvene mreže, a također su se imali prilike upoznati s osnovama komunikacije s medijima i osnovama krizne komunikacije.

Radionica je održana u sklopu projekta „Bistec – Building innovation support through efficient cooperation network” koji koordinira Sveučilište u Zagrebu s partnerima i suradnicima, a koji je financiran putem europskog programa IPA.

Opći cilj projekta Bistec je unaprijediti kapacitete visokoškolskih i istraživačkih institucija za transfer tehnologija i inovacija, a pri tome im omogućiti suradnju s industrijom, investitorima, javnim institucijama i ostalim dionicima pri komercijalizaciji istraživačkih potencijala Sveučilišta.