Skoči do sadržaja

U skladu s Planom reakreditacije visokih učilišta u akademskoj godini 2013./2014., nakon ožujka i travnja,  reakreditacija visokih učilišta u RH iz područja društvenih i humanističkih znanosti nastavlja se i u svibnju.
Postupak reakreditacije, u razdoblju od 19. do 23. svibnja 2014. godine, provodit će se na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Visokoj policijskoj školi u Zagrebu, Odjelu za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku te na tri odjela iz područja društvenih i humanističkih znanosti Sveučilišta „Juraj Dobrila“ u Puli (Odjel za studij na talijanskom jeziku, Odjel za odgojne i obrazovne znanosti i Odjel za humanističke znanosti).
U istom će se tjednu, postupak reakreditacije provoditi i na sljedećim odjelima Sveučilišta u Zadru: Odjel za anglistiku, Odjel za francuske i iberoromanske studije, Odjel za klasičnu filologiju, Odjel za kroatistiku i slavistiku, Odjel za germanistiku, Odjel za talijanistiku, Odjel za lingvistiku, Odjel za arheologiju, Odjel za filozofiju, Odjel za etnologiju i kulturnu antropologiju, Odjel za povijest umjetnosti, Odjel za povijest, Odjel za informacijske znanosti, Odjel za turizam i komunikacijske znanosti, Odjel za pedagogiju, Odjel za psihologiju, Odjel za sociologiju, Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja te Odjel za nastavničke studije u Gospiću Sveučilišta u Zadru.