Skoči do sadržaja

Agencija za znanost i visoko obrazovanje pokrenula je postupak reakreditacije hrvatskih visokih učilišta u akademskoj godini 2014./2015. te poziva nastavnike, gospodarstvenike i studente da se prijave za sudjelovanje za rad u stručnim povjerenstvima.

Molimo sve zainteresirane kandidate iz područja prirodnih znanosti (polja: matematika, fizika, geologija, kemija, biologija i geofizika), biomedicine i zdravstva (polja: temeljne medicinske znanosti, kliničke medicinske znanosti, veterinarska medicina, dentalna medicina i farmacija), tehničkih znanosti (polja: tekstilna tehnologija i kemijsko inženjerstvo), društvenih znanosti (polje: pravo), umjetničkog područja (polja: kazališna umjetnost, filmska umjetnost, glazbena umjetnost, likovne umjetnosti, primijenjena umjetnost, plesna umjetnost i umjetnost pokreta i dizajn) i interdisciplinarnog područja društvenih i biomedicinskih znanosti – forenzika, s dobrim poznavanjem engleskog jezika u govoru i pisanju da se prijave putem sljedećeg linka:

http://www.azvo.hr/index.php/hr/javni-poziv-visoko-obrazovanje

http://www.azvo.hr/index.php/hr/javni-poziv-gospodarstvenici

http://www.azvo.hr/index.php/hr/javni-poziv-studenti

Rok za ispunjavanje prijave putem navedenog linka je 19. prosinca 2014. godine.

Svaki posjet vrednovanoj instituciji trajat će od dva do šest dana, ovisno o veličini institucije. Naknada za svakog člana povjerenstva iznosi 200 EUR po danu. Troškove puta, smještaja i obroka pokriva Agencija za znanost i visoko obrazovanje. Konačnu odluku o imenovanju članova stručnog povjerenstva donosi Akreditacijski savjet Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Dodatne informacije, kao i Plan reakreditacije te dokument Postupak reakreditacije visokih učilišta možete pronaći na poveznici.

Javni poziv