Skoči do sadržaja

Sukladno Planu reakreditacije visokih učilišta u akademskoj godini 2014./2015., reakreditacija visokih učilišta u Hrvatskoj provodit će se tijekom ožujka, travnja i svibnja te tijekom jeseni 2015. godine.

U razdoblju od 2. do 6. ožujka, stručna povjerenstva će posjetiti sljedeće fakultete Sveučilišta u Zagrebu: Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Stomatološki fakultet, Veterinarski fakultet te Zdravstveno veleučilište.

U istom razdoblju, provest će se i reakreditacija Medicinskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu te Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Bit će reakreditirani i Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci te Odjel za zdravstvene studije Sveučilišta u Zadru.

Tijekom ožujka, travnja i svibnja, kao i tijekom jeseni ove godine, postupak reakreditacije provodit će se i na ostalim visokim učilištima u Hrvatskoj, u skladu s Planom reakreditacije za ovu akademsku godinu što će biti najavljeno na mrežnim stranicama AZVO-a.