Skoči do sadržaja

Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, od 21. rujna do petka 23. rujna 2016., održana je 27. trodnevna međunarodna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima – CECIIS 2016.

Kroz dvadeset i sedam godina postojanja razvila se u jednu od najznačajnijih konferencija iz područja primijenjenih informacijskih znanosti u srednjoj Europi, čiji se Zbornik radova referencira u nekoliko baza podataka. Ovogodišnja konferencija u znaku je velikih podataka, s naglaskom na analitike u učenju (Big DataLearning Analytics (LA)), a svoje radove predstavili su znanstvenici i stručnjaci u području informacijskih i inteligentnih sustava iz 17 zemalja Europe i svijeta.

Uz CECIIS se već tradicionalno odvijaju paralelna događanja koja su povezana s temom konferencije: Dan e-Škola, Studentska poster sekcija teokrugli stol Role of the Faculties in Digital Transformation of Industry i predavanje Perspectives of Big Data.

Konferenciju organizira Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te uz potporu Varaždinske županije i Grada Varaždina. 

Više i konferenciji pročitajte na poveznici.

29537060210 ec95d3c34c k