Skoči do sadržaja

U sklopu projekta „Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena – usklađivanje privatnog i poslovnog života“ čiji je nositelj ured Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, Agenciji za znanosti i visoko obrazovanje bit će dodijeljen MAMFORCE STANDARD.

Dodjela će se održati u srijedu 23. studenoga 2016. godine s početkom u 11 sati u konferencijskoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (prizemlje desno), Donje Svetice 38, Zagreb.

Na predstavljanju će o važnosti projekta i usklađenja privatnog i poslovnog života govoriti pravobraniteljica za ravnopravnost spolova gđa. Višnja Ljubičić. Prisutnicima će se obratiti i ravnateljica AZVO-a prof. dr. sc. Jasmina Havranek kao predstavnica prve organizacije iz javnog sektora koja se uključila u projekt i, zbog provođenja obiteljski osviještene i rodno ravnopravne politike upravljanja ljudskim potencijalima, stekla pravo isticanja MAMFORCE STANDARDA.

MAMFORCE STANDARD dodjeljuje se organizacijama koje su uspješno prošle neovisnu procjenu uvjeta rada i postojećih praksi upravljanja ljudima te koje će u sljedećem razdoblju temeljem dobivenih preporuka implementirati nove prakse u domeni odgovornosti prema obiteljskim obavezama zaposlenih i omogućavanja ravnopravne rodne zastupljenosti na upravljačkim pozicijama.

mfs