Skoči do sadržaja

U sklopu inicijative eSkills for Jobs, u čiji je rad uključena i Agencija za znanost i visoko obrazovanje, pomoćnik ravnateljice Agencije za znanost i visoko obrazovanje gospodin Igor Drvodelić, predstavit će trendove u interesu mladih za ICT studijima, dok će rezultate i dosadašnji rad platforme prezentirati gospodin Hrvoje Balen, nacionalni koordinator projekta i član uprave Algebre.

Konferencija za medije održat će se u četvrtak, 24. studenog 2016. godine, s početkom u 10:30 sati, u prostorijama Kulturno informativnog Centra Zagreb (KIC), Preradovićeva 5, Zagreb. 

Cilj je inicijative eSkills for Jobs, koja završava 31. prosinca 2016. godine, podići razinu svijesti o potrebi da europski građani usavrše svoje vještine u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT) koje mogu koristiti na svojim radnim mjestima.U proteklih šest godina, ova je kampanja, kroz okupljanje najvažnijih partnera iz svijeta obrazovanja, zapošljavanja i ICT industrije, postigla značajne rezultate na polju popularizacije digitalnih zanimanja i ICT vještina. 

njn