Skoči do sadržaja

Na konferenciji o modernizaciji i inovacijama u javnom sektoru, Smart Public Sector, koja se održala u Zagrebu, 29. i 30. ožujka 2017. godine, predstavnik Agencije za znanost i visoko obrazovanje, održao je predavanje će o pozitivnim primjerima modernizacije javnog sektora iz Hrvatske na primjeru Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVU).

Smart Public Sector konferencija je koja kroz edukacije i umrežavanja donosi bitne informacije upraviteljima i voditeljima raznih organizacija u javnom sektoru, s naglaskom na učinkovitiju, moderniju i inovativniju javnu upravu te s ciljem informiranja o najnovijim trendovima i tehnologijama.

Na ovoj dvodnevnoj konferenciji, među ostalim sudionicima iz Hrvatske i Europe, sudjelovali su: dr. sc. Anamarija Musa (Povjerenica za informiranje, Hrvatska), Marlen Piskunov (Ministarstvo financija, Estonija), Jurij Bertok (Ministarstvo javne uprave, Belgija), Niamh O’Donoghue (Odjel za socijalnu zaštitu, Irska), Kurt Van Raemdonck (Federal Public Service Finance, Belgija), Dušan Stojanović (Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Srbija), Tamara Milić (Financijska agencija, Hrvatska), Frane Šesnić (Razvojna agencija Zagreb, Hrvatska) te brojni drugi sudionici.

sps