Skoči do sadržaja

Na poziv Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, pomoćnica ravnateljice AZVO-a za visoko obrazovanje mr. sc. Sandra Bezjak, sudjelovala je 22. travnja 2017. godine, na radionici o osiguravanju kvalitete u Rijeci. Na radionici su sudjelovali predstavnici studentskih zborova svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci, predstavnici studenata u odborima za kvalitetu i ostali studenti zainteresirani za pitanja osiguravanja kvalitete.

Cilj je radionice bio upoznati studente s aktivnostima koje provodi AZVO, posebice s reakreditacijom visokih učilišta i planovima za njezinu daljnju provedbu u drugom ciklusu te ih tako potaknuti da se aktivnije uključuju u postupke vanjskoga, ali i unutarnjega vrednovanja.

Isto tako, kroz predavanje predsjednice Odbora za osiguravanje i unapređivanje kvalitete Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Sanje Smojver Ažić, studenti su imali priliku doznati koje sve aktivnosti  Sveučilište provodi u području unutarnjeg osiguravanja kvalitete s posebnim naglaskom na unaprjeđenje postupka prikupljanja povratnih informacija studenata.

U zajedničkoj raspravi, i sami su studenti iznijeli svoje prijedloge za daljnje unaprjeđenje kvalitete studija i studiranja na Sveučilištu.

Prezentacija – mr. sc. Sandra Bezjak

SZRI 1
SZRI 2