Skoči do sadržaja

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) je već nekoliko godina članica Hrvatskog društva za kvalitetu (HDK) i aktivno sudjeluje u njegovu radu.

HDK je članica The  European Organization for Quality  (EOQ).

Na temelju godišnjeg  Javnog natječaja HDK-a  i nominacije ispred Vijeća veleučilišta i visokih škola, Agencija za znanost i visoko obrazovanje je nominirana i izabrana za ovogodišnjeg dobitnika Povelje HDK za poseban doprinos u edukaciji i promociji kvalitete u kategoriji organizacije.

AZVO je Povelju u istoj kategoriji dobio i 2014. godine.

Ova povelja je potvrda zajedničkog rada i zalaganja svih djelatnika AZVO-a te vjerujemo kako će Agenciju motivirati za daljnje uspjehe.

Dodjela povelje održat će se dana 6. studenog 2017. godine u Hotelu Esplanade na svečanosti povodom obilježavanju 15. hrvatskog Dana kvalitete pod sloganom „Kvaliteta mijenja!“,  koja će osim hrvatskog dana kvalitete obilježiti i ovogodišnji 23. Europski tjedan kvalitete i 28. Svjetski dan kvalitete.

Uz uvažene goste i predavanja na svečanosti će biti dodijeljena Povelja HDK koju Hrvatsko društvo za kvalitetu već tradicionalno dodjeljuje tvrtkama, ustanovama i pojedincima zaslužnim za promicanje kvalitete. Ove godine Povelja će biti dodijeljena u tri kategorije: za poticanje i primjenu u hrvatskom gospodarstvu, za poseban doprinos u edukaciji promociji kvalitete i za životno djelo.