Skoči do sadržaja
poduzetnicke-namjere

U sklopu ciklusa Karijeriranje, 16. svibnja 2018. godine, u Agenciji za znanost i visoko obrazovanje, održat će se radionica za karijerne savjetnike pod nazivom Poduzetničke namjere studenata visokih učilišta, koju će voditi prof. dr. sc. Zoran Sušanj s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Nikoleta Zubić.

Cilj je radionice istaknuti važnost sveučilišnog konteksta u jačanju poduzetničkog potencijala Republike Hrvatske. Sudionici će se upoznati  s temeljnim karakteristikama poduzetnika (osobine ličnosti, motivi, znanja, vještine i sposobnosti, s posebnim naglaskom na studentsku populaciju) te prediktorima poduzetničkih namjera. Isto tako, načit će razlikovati različite oblike poduzetničkog obrazovanja te način razvoja poduzetničkih kompetencija kod studenata.

Prijave

Info o radionici

Ciklus radionica za karijerne savjetnike – Karijeriranje

Karijeriranje je ciklus radionica za karijerne savjetnike koji organizira AZVO s ciljem jačanja kompetencija nastavnika i karijernih savjetnika na visokim učilištima kako bi mogli što kvalitetnije odgovoriti profesionalnim zahtjevima i izazovima s kojima se susreću.

Radionice su financirane sredstvima Europske unije u okviru ESF projekta SKAZVO – Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja.