Skoči do sadržaja

Akreditacijski je savjet Agencije za znanost i visoko obrazovanje 20. lipnja 2017. godine donio Plan reakreditacije visokih učilišta po kojem su u 2017. i 2018. godini u reakreditaciju uključena visoka učilišta iz tehničkog područja i polja ekonomija i informacijske i komunikacijske znanosti društvenoga područja

Molimo sve zainteresirane kandidate za rad u stručnim povjerenstvima (nastavnike, gospodarstvenike i studente) iz tehničkog područja i polja ekonomija i informacijske i komunikacijske znanosti društvenoga područja, s dobrim poznavanjem engleskog jezika u govoru i pismu, da se prijave putem poveznica:

https://www.azvo.hr/hr/javni-poziv-visoko-obrazovanje
https://www.azvo.hr/hr/javni-poziv-gospodarstvenici
https://www.azvo.hr/hr/javni-poziv-studenti.

Posjet visokom učilištu traje od dva do pet dana, ovisno o veličini institucije. Naknada za svakoga člana utvrđena je Odlukom Agencije o visini i načinu isplate naknade za rad predsjednika i članova stručnih povjerenstava u postupcima vanjskog vrednovanja. Troškove puta, smještaja i obroka pokriva Agencija za znanost i visoko obrazovanje. Konačnu odluku o imenovanju članova stručnog povjerenstva donosi Akreditacijski savjet Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

O samom postupku reakreditacije visokih učilišta možete saznati na našoj mrežnoj stranici.

Imate li bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s postupkom reakreditacije, možete nam se obratiti i e-poštom na e-adresu: akreditacija-visoko@azvo.hr.

excl