Skoči do sadržaja

 

pss

U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje, u srijedu 12. lipnja 2019. godine, na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, održat će se seminar
Neki aspekti internacionalizacije visokog obrazovanja: Privlačenje stranih studenata.

Seminar će okupiti predstavnike visokih učilišta i relevantnih dionika u sustavu visokog obrazovanja kako bi se potaknula rasprava o izazovima s kojima se institucije susreću kada je riječ o privlačenju stranih studenata.

Bit će predstavljeni rezultati istraživanja o aktivnostima visokih učilišta u pogledu privlačenja stranih studenata koje je provela Agencija za znanost i visoko obrazovanje, dok će primjere dobre prakse i iskustva visokih učilišta iznijeti predstavnici institucija kroz izlaganja i raspravu u okruglom stolu.

Ovo će događanje  omogućiti razmjenu iskustava među visokim učilištima i potaknuti zajedničko djelovanje s ciljem prevladavanja pojedinih izazova.

Seminar je organiziran je u okviru projekta SKAZVO – Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja kojeg AZVO provodi, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskoga socijalnog fonda.

Prijave su moguće do 10. lipnja 2019. na poveznici.

Poziv internacionalizacija 12.6.2019