Skoči do sadržaja

Petnaesti Sajam stipendija i visokog obrazovanjaodržat će se u utorak, 15. listopada 2019. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te u četvrtak, 17. listopada 2019. na kampusu Sveučilišta u Rijeci.

U Hrvatskoj će se po prvi puta predstaviti čak 11 vodećih ruskih sveučilišta koja će prezentirati mogućnosti studiranja u Rusiji za hrvatske studente. U sklopu popratnog programa Sajma ruski će profesori održati predavanja i radionice o mogućnostima studiranja u Rusiji za sve posjetitelje Sajma.
Ovogodišnja novost u sklopu popratnog programa je i poslovni panel u kojemu će istaknuti predstavnici poslodavaca poput Rimac automobila, R.I.T. Croatia, Infobipa, Lukoila te Tele 2 govoriti o znanjima i vještinama koje trebaju poslodavci te će predstaviti mogućnosti uspješnog prelaska iz sustava visokog obrazovanja na tržište rada

Sajam stipendija i visokog obrazovanja je najveći događaj ove vrste u Hrvatskoj i regiji koji svake godine okuplja između 70 i 100 izlagača iz gotovo 20 zemalja Europe i svijeta te preko 10 000 posjetitelja.

sajam stipendija