Skoči do sadržaja

Konferencija pod nazivom Building Agile Organizations, u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenata, a u suradnji s Agencijom za znanost i visoko obrazovanje i Hrvatskom udrugom za informacijsku, komunikacijsku i elektroničku tehnologiju – MIPRO, održana je 23. i 24. rujna 2019. godine u Opatiji.

Ovogodišnju su konferenciju, osim predavanja na temu transformacijskih strategija za visoko obrazovanje, inovativnih metoda poučavanja i izazova tržišta rada, činile i radionice o standardima i procesu AACSB akreditacije te izlaganja o inovacijama i izvrsnosti u visokom obrazovanju.

Sudionici su imali prilike čuti sveučilišne profesore i stručnjake za područje visokog obrazovanja: Jamesa Uhomoibhija (Ulster University, Faculty of Computing Engineering and the Built Environment), Timothyja S. Mescona (AACSB International), Kjell R. Knudsen (University of Minnesota Duluth), Borisa Debića (Google), Eileen McAuliffe (Sheffield Hallam University). Agenciju za znanost i visoko obrazovanje predstavljala je zamjenica ravnateljice dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković koja je sudjelovala na okruglom stolu pod nazivom Transformational strategies for higher education.

Konferencija je ujedno bila i prigoda za međunarodno povezivanje i buduće suradnje u različitim akademskim područjima.

HEIC1
HEIC2