Skoči do sadržaja

„WISe – WorkIn’ Science“ – Dan karijera PMF-a održat će se u srijedu 6. studenog 2019. godine od 11 do 17 sati u zgradama Matematičkog i Fizičkog odsjeka Prorodoslovno- matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Bijenička cesta 30 i 32).

Nagrađen Rektorovom nagradom za društveni rad, cilj WISe-a i ove je godine informirati i upoznati studente svih odsjeka PMF-a s tržištem rada te približiti studentima svih godina mogućnost zapošljavanja tijekom i nakon studija. Istovremeno, WISe tvrtkama, ustanovama i udrugama u čijim timovima rade stručnjaci prirodoslovno-matematičkih struka omogućuje predstavljanje studentima PMF-a.

Prvi WISe, održan 2018. godine, bio je uspješan zahvaljujući sudjelovanju više od 45 poslodavaca te 2000 posjetitelja, a na drugom Danu karijera PMF-a najavljen je dolazak više od 50 poslodavaca koji će imati na raspolaganju izložbeni prostor na kojem će moći predstaviti svoju djelatnost i poslove namijenjene stručnjacima PMF-ovskih struka.

Dio  programa i ovogodišnjeg WISe-a bit će okrugli stolovi gdje studenti mogu komunicirati sa starijim kolegama svog fakulteta, sada već visokoobrazovanim stručnjacima, koji će podijeliti svoja iskustva, a ovoga puta u sklopu okruglog stola najavljeno je čak 40 alumnija PMF-a. 

Više informacija dostupno je na mrežnoj stranici WISe-a.

ws