Skoči do sadržaja

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, trodnevna manifestacija koja se već tradicionalno organizira kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima, otvara se u četvrtak 21. studenoga 2019. u Studentskom centru u Zagrebu (Savska 25).

Smotra će za posjetitelje biti otvorena u četvrtak i petak 21. i 22. studenoga od 10 do 18 sati, a u subotu 23. studenoga od 9 do 15 sati. Ulaz na Smotru je besplatan.

Svečanost kojom će se službeno obilježiti otvaranje ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu održat će se u četvrtak 21. studenoga 2019. u 11 sati u Francuskom paviljonu.

Podsjetimo, Sveučilište u Zagrebu i ove godine organizira Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskome životu te drugim temama koje su važne prilikom odluke o upis na studij. Uz 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, na ovogodišnjoj Smotri predstavit će se i druga sveučilišta, veleučilišta, visoke škole te ostali sudionici iz Hrvatske i Slovenije – sveukupno oko 80 sudionika.

Detaljan program Smotre dostupn je na mrežnoj stranici  Sveučilišta u Zagrebu.

ssz