Skoči do sadržaja

Agencija za znanost i visoko obrazovanje predstavila je projekt HRMinHEI (Modernizacija visokih učilišta putem unapređenja funkcije upravljanja ljudskim potencijalima, 2016.-2018.) financiran sredstvima Europske unije iz programa Erasmus+ na konferenciji pod nazivom Inspiriraj se, održanoj 15. studenoga 2019. u Zagrebu u organizaciji Agencije za mobilnost i projekte Europske unije (AMPEU).

Drugi uspješni korisnici programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti također su informirali potencijalne korisnike o mogućnostima koje ovi programi nude te su predstavili rezultate svojih uspješnih projekata.

Podsjećamo, svrha projekta HRMinHEI bila je osnažiti funkciju upravljanja ljudskim potencijalima na visokim učilištima i izraditi inovativni alat za samoprocjenu učinkovitosti upravljanja ljudskim resursima. Partneri projekta bila su dva hrvatska visoka učilišta: Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Visoko učilište Algebra te dva inozemna: Danube University Krems iz Austrije i University of Tampere iz Finske.

ampeu1