Skoči do sadržaja

Objavljenog u Narodnim novinama broj 30/22, dana 9. ožujka 2022. godine, na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Zagrebu, te na mrežnim stranicama Agencije za znanost i visoko obrazovanje www.azvo.hr za sljedeća radna mjesta:

Radno mjesto I. vrste – viši/a stručni/a savjetnik/ca, Odjel za akreditaciju u visokom obrazovanju, Odsjek za inicijalnu akreditaciju – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme,   uz ugovaranje obveznog probnog rada u trajanju od šest (6) mjeseci, objavljeno pod rednim brojem 1.

Položaj II. vrste – voditelj/ica Odsjeka za podršku rada tijelima u sustavu visokog obrazovanja, Odjel za visoko obrazovanje, Odsjek za podršku radu tijelima u sustavu visokog obrazovanja – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme uz ugovaranje obveznog probnog rada u trajanju od tri (3) mjeseca, objavljeno pod rednim brojem 5. 

Radno mjesto IV. vrste – domaćica/spremačica (m/ž), Odjel za nabavu, dokumentacijske i pomoćno-tehničke poslove, Odsjek za dokumentacijske i pomoćno-tehničke poslove te vozni park – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje obveznog probnog rada u trajanju od jednog (1) mjeseca, objavljeno pod rednim brojem 7.

Više informacija