Skoči do sadržaja

Godišnja znanstvena konferencija Sveučilišta Sjever “Informacijske i komunikacijske znanosti u kontekstu promjena” održat će se 23. i 24. studenoga 2023. godine u Sveučilišnom centru Koprivnica.

Konferencija ICS23 osmišljena je kao istraživanje i rasprava o informacijskim i komunikacijskim znanostima te je nastavak panel rasprave održane na Sveučilištu Sjever u veljači 2023. godine, na kojoj se govorilo o suvremenim tijekovima u tom području znanosti.

Cilj je konferencije skrenuti pozornost na, prije više od trideset godina, uspostavljeno zajedništvo informacijsko – komunikacijskih znanosti te pokušati odgovoriti na pitanje je li ono danas jače nego što je to bilo u svojim začecima ili su sve znanstvene discipline ponovno u preispitivanju.

U rad konferencije uključit će se doktorandi doktorskih studija u području medija i komunikacije pa će se tako peta Doktorska konferencija za doktorande u području medija i komunikacije, a koju od 2019. godine organizira doktorski studij Mediji i komunikacija, održati u sklopu ovog događaja.

Više informacija o događanju potražite na poveznici: