Skoči do sadržaja

Na temelju javnog natječaja objavljenog u „Narodnim Novinama“ br. 7/2024 od dana 17. siječnja 2024. godine, na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na mrežnoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje te na internetskom portalu Mojposao.hr odabrane su sljedeće kandidatkinje:

  1. Položaj I. vrste – rukovoditelj/ica Odsjeka za kadrovske poslove, Odjel za pravne i kadrovske poslove, Odsjek za kadrovske poslove-1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje obveznog probnog rada u trajanju od šest (6) mjeseci izabrana je kandidatkinja Vlatka Dolovčak.
  1. Radno mjesto I. vrste – viši/a stručni/a savjetnik/ca u Odsjeku za inicijalnu akreditaciju, Odjel za akreditaciju u visokom obrazovanju-1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje obveznog probnog rada u trajanju od šest (6) mjeseci  izabrana je kandidatkinja Katarina Tumpa.
  1. Radno mjesto I. vrste – viši/a stručni/a savjetnik/ca u Odsjeku za pravne poslove, Odjel za pravne i kadrovske poslove-1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje obveznog probnog rada u trajanju od šest (6) mjeseci izabrana je kandidatkinja Laura Horvat.
  1. Radno mjesto I. vrste – stručni/a savjetnik/ca u Odsjeku za međunarodnu suradnju,  1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje obveznog probnog rada u trajanju od šest (6) mjeseci  izabrana je kandidatkinja Jelena Zidar.